For alle fotointeresserede

Det får du som medlem

På denne side kan du se hvad får for 500 kr. om året.

Hjemmesiden

Hjemmesiden byder på mange ting, som du naturligvis kun får adgang til via et login. Hjemmesiden er under opbygning og nye funktioner bliver hele tiden tilføjet.

Eget galleri

Du har din egen side, hvor du kan uploade billeder som alle kan se. Dog er det kun medlemmer som får lov at kommentere på dine billeder.

Blog

Hvis du har en god fotohistorie, så er du velkommen til at skrive på hjemmesiden. Vi vil gerne have at fortæller og deler dine gode erfaringer omkring fotografi.

Link – samling

Vi prøver at samle en masse gode links om foto. Du kan både ligge dine egne op, men du kan også kigge på de links som andre medlemmer har lagt op. Den bedste måde at blive en bedre fotograf på, er at ved at dele og dette kan du også gøre via denne samling.

Events

Du kan se hvilke events klubben afholder (ca. 2 om måneden), men du kan også arrangere dine egne. Hvis du gerne vil have nogen med ud og fotografere, så kan du oprette dit eget event og mon ikke nogen melder sig til.

Forum

På klubbens eget forum diskuteres alle mulige ting. Vi har en køb/salg hvor du kan prøve at sælge ting og sager. (Under udarbejdelse)

Møder

Klubben afholder et møde om måneden.

IMG_1546-300x200

Klubaften afholdes en gang hver måned

Klubaften

På klubaftenen mødes vi oftest på Slagelse bibliotek. Aftenerne kører efter en fast plan hvor vi altid har en konkurrence med et tema, et 101 kursus (Grundkursus) i en eller anden funktion. Det kan være lukkeren eller måske ISO. Vi har et emne hvor et medlem fortæller om et eller andet. Det kan være sportsfotografering eller måske model fotografering. Dette emne er så tema til den praktiske dag og konkurrencen næste gang.

Temadag

På temadagen mødes de der har tid og tager billeder med det som der blev talt om på sidste klubaften som emne. Nogen gange tager på en længere tur. Vi har blandt andet været i Randers regnskov og andre steder.

Andre arrangementer

Nogen gange får vi besøg af dygtige mennesker ude fra. De kommer og fortæller os om fotografering og deres vinkel på det. Vi har haft besøg af Henrik Delfer fra Profilfoto, som fortalte om model foto med naturligt lys. Vi har afholdt et arrangement med Casper Tybjerg som var åbent for offentligheden.

Udstillinger

Udstilling på Slagelse Bibliotek

Klubben forsøger at deltage i flest mulige udstillinger. Blandt andet har vi haft en udstilling til Sct. Michaels nat, og vi skal udstille 2 gange på Slagelse bibliotek i 2012 og 13.

Som du kan se er vi en meget aktiv klub. Det er vigtigt, at alle bidrager positivt til klubbens arbejde, og derfor skal du som medlem forvente at du også kan blive sat i arbejde. Til gengæld er du altid velkommen til at komme med dit eget emne eller ide. Så tager vi en snak om det og finder ud af om det kan lade sig gøre.

Velkommen i Slagelse fotoklub.

• Ingen events
Nye blogkommentarer